Novice

 faq a E-publikacija
 
 SPLOŠNA VPRAŠANJA:
 

Ali lahko do smartCLIPP-a dostopam tudi od doma?

Seveda. Do smartCLIPP-a lahko dostopate od vsepovsod, kjer imajo vzpostavljeno povezavo z internetom. Potrebujete samo še vaše uporabniško ime in geslo in vstop vam je omogočen.
 

Ali lahko ob organizaciji dogodka naročimo spremljanje dodatnih gesel in dodatnih medijev?

Vam kot naročniku nudimo celostno spremljanje medijev, ki ga vedno prilagodimo vašim željam. Tako da ob pravočasnem naročilu spremljanja dodatnih medijev (npr. lokalnih) in dodatnih gesel seveda le-ta tudi spremljamo.
 

Ali lahko prejmem vse objave določenega časovnega obdobja na CD-ROMu?

Ob vašem naročilu vam lahko vse objave v določenem časovnem obdobju zapišemo in dostavimo v obliki elektronskega zapisa na CD-ROMu ali v tiskani obliki.
 

Ali se lahko odločim za spremljanje medijev samo za določen čas, krajši čas?

Za vas lahko medije spremljamo tudi za krajši, določen čas. Tako, na primer, ko v organizaciji pripravljate poslovni dogodek, nam sporočite ključne besede in tematiko dogodka ter spremljamo odmeve in objave na ta dogodek ves čas trajanja dogodka ter tudi v času pred in po dogodku. Po želji vam za ta poslovni dogodek izdelamo tudi analizo medijev.
 

Kdaj lahko prejemam zbirke objav po elektronski pošti?

Po želji vam pošiljamo zbirke objav oziroma poročila v dnevnem, tedenskem ali mesečnem časovnem intervalu. Vi sami določite časovni razmik in časovni termin, kdaj vam prejemanje zbirk objav najbolj ustreza.
 

Go to top